Φτιάχνουμε "Κροκ μπεμπέ"!

Το μωρό σας δεν χρειάζεται να μιλάει γαλλικά, για να απολαύσει τη συναρπαστική γεύση και την πλούσια θρεπτική αξία αυτών των, γαλλικού στυλ, τοστ-σάντουιτς.

Βγαίνει 1 σάντουιτς

Υλικά
1 αβγό
1 φλιτζάνι γάλα
2 φέτες (περίπου 56 γραμμάρια) ελβετικό τυρί ή τυρί Τσένταρ (Cheddar) 2 φέτες ψωμί ολικής αλέσεως
σπρέι φυτικού λαδιού

Επεξεργασία
1. Χτυπήστε ελαφρά το αβγό και το γάλα σε ένα μπολ που να είναι αρκετά μεγάλο για να χωρέσει το ψωμί.
2. Απλώστε το τυρί ανάμεσα στις φέτες ψωμιού. Βουτήξτε το σάντουιτς στο μείγμα των αβγών, γυρνώντας το και από τις δύο μεριές, μέχρι να απορροφήσει το υγρό.
3. Ψεκάστε ένα αντικολλητικό τηγάνι ή ταψί με το σπρέι φυτικού λαδιού. Βάλτε το πάνω σε μια εστία με μέτρια έως υψηλή θερμοκρασία, μέχρι να κάψει. Έπειτα, μειώστε τη θερμοκρασία στο μισό και ψήστε το σάντουιτς και από τις δύο μεριές.